Προσωπικη Προπονηση

Πότε πρέπει να κάνετε προσωπική προπόνηση?

 • 
Όταν αισθάνεστε ότι προπονήστε και δεν παίρνετε τα αποτελέσματα που θέλετε.
 • Όταν έχετε ειδικές ανάγκες όπως ένας μυοσκελετικός τραυματισμός.
 • Όταν υπάρχει κάποια χρόνια ασθένεια και χρειάζεται προσωπική παρακολούθηση (καρδιαγγειακές παθήσεις, ζαχαρώδη διαβήτη, οστεοπόρωση, σκολίωση, λόρδωση και άλλες χρόνιες παθήσεις)
 • Όταν είστε έγκυος ή διανύετε το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό .
 • Όταν θέλετε να αυξήσετε στο μέγιστο την απόδοση σας γιατί θέλετε να συμμετέχετε σε ένα συγκεκριμένο γεγονός 
 • Όταν δεν έχετε χρόνο να επισκεφτείτε κάποιο γυμναστήριο και θέλετε να γυμναστείτε υπό τη θέρμη του σπιτιού σας.


Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα που κερδίζουμε μέσω του Personal Training?

 • Άυξηση της Καρδιοαναπνευστικής αντοχής με πιο σωστό και ασφαλή προγραμματισμό.
 • Μείωση πιθανοτήτων καρδιακών ασθενειών (Ρύθμιση χοληστερόλης, μείωση αρτηριακής πίεσης, ρυθμίζει τον σακχαρώδη διαβήτη κ.α) 
 • Βελτίωση ελαστικότητας των μυών και καλλιέργεια της ισορροπίας
 • Ειδικευμένα προγράμματα για αντιμετώπιση οστεοπόρωσης
 • Γυμναστική για προβλήματα μέσης (αποκατάσταση οσφυαλγίας κ.α)
 • Ενδυνάμωση κοιλιακών
 • Μείωση του στρες 
 • Χάσιμο λίπους
 • Με βάση τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασκούμενος ξεχωριστά,ο Personal Trainer του, χρειάζεται να τον καθοδηγήσει με το ανάλογο πρόγραμμα.


Γιατί να χρησιμοποιήσω έναν Personal Trainer?

Ένας σωστός Personal Trainer είναι αυτός που κατανοεί, παρακολουθεί και  δίνει συμβουλές προς όλες τις κατευθύνσεις που αφορούν στην υγεία! Να δίνει συμβουλές για ένα γενικότερα υγιεινό lifestyle που αποτελείται από τη σωστή σωματική άσκηση, τη σωστή διατροφή, την αποστασιοποίηση από το ποτό – αλκοόλ, τον σωστό προγραμματισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης του οργανισμού γενικότερα (πως να αποφεύγει ή να απαλύνει κάποιος τις συχνές στρεσογόνες καταστάσεις της καθημερινότητας). Η σχέση γυμναστή και ασκούμενου γίνεται με αυτό τον τρόπο φιλική, ο ασκούμενος εμπιστεύεται τον γυμναστή του και έτσι καθημερινά ο γυμναστής παρακολουθεί, και συμβουλεύει τον κάθε ασκούμενο του ξεχωριστά και  εξατομικευμένα. 

Το Personal Training δεν σημαίνει απλά παρουσία προσωπικού γυμναστή δίπλα σ'αυτόν που γυμνάζεται, αλλά και εξατομικευμένο πρόγραμμα που μέσα από τα κατάλληλα προπονητικά ερεθίσματα μπορούν να  έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Testimonials

Andri Mandriotou Anastasiou

"Kristi μου θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπἐροχη δουλειά που μας κάνεις στο pilates! 
Μετά από 1 χρόνο συνεργασίας μαζί σου τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εμφανή!!! 
Το σώμα αποκτά απίστευτη δυναμη, κυρίως στην κοιλιά, καθώς επίσης φαίνεται πολύ πιο λεπτό και πιο σμιλεμένο . . Κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουμε!!"

Erini Constantinides Menelaou

"Σε συγχαίρω για την καλή δουλειά που κάνεις στο Stott Pilates. Σε 4 μήνες αφότου γέννησα κατάφερα να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και κάνοντας Pilates παράλληλα με πρωινό 30-λεπτο περπάτημα επανήλθα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Τώρα έχουν περάσει 6 μήνες και το σώμα μου είναι αισθητά πιο σφικτό και σχηματισμένο...σαν να μην γέννησα ποτέ!
Σ’ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την μεθοδικότητα σου στα μαθήματα. Κάθε μάθημα μαζί σου είναι ευχάριστο και περνά χωρίς να το καταλαμβαίνουμε..Επίσημα πλέον είμαι FAN σου!!!"

Ελινα Μαραθεφτη

"

Mέσα από την προσωπική μου εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου διαπίστωσα ότι το πιλάτες είναι μια ασφαλής μέθοδος και ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για τη διατήρηση του σώματος μου σε καλή φυσική κατάσταση.

Οι κινήσεις είναι αργές και ελεγχόμενες χωρίς καμιά επίδραση στο μωρό καθώς οι ασκήσεις δίνουν μεγάλη έμφαση στην καλή και ευθεία στάση του σώματος, στην αύξηση των αντοχών και στον έλεγχο των αναπνοών.

Η ενδυνάμωση των μυών της πλάτης και της μέσης με βοήθησε στην αντιμετώπιση του έξτρα βάρους που αναπόφευκτα προκαλεί πόνους στη μέση και τα πόδια. 

Στο τέλος κάθε μαθήματος ένιωθα αναζωογονημένο το σώμα μου και το μυαλό μου καθώς το αίσθημα της κούρασης ολόκληρης της ημέρας ήταν μηδαμινό. 

Συστήνω ανεπιφύλακτα στην κάθε έγκυο να δοκιμάσει τη μέθοδο αυτή καθώς βοηθά τόσο τη μητέρα όσο και το ίδιο το μωρό. 

"

Anna Antoniou - 'Sky is the limit'

"
 • Καταθέτω την κούραση,το στρες της μέρας!αληθινα! Ξεκουράζομαι!
 • Μπαίνω στο Κarms μερα παρα μερα και και στο πισω μερος του μυαλού μου ειναι αν θα καταφερω να ανταποκριθώ στις ασκήσεις ενδυνάμωσης του Pilates αλλα και στη διάρκεια του αεροβιου,μετα απο τη δουλεια.
 • Νιωθω την υποχρέωση να μοιραστώ το απόλυτα χαλαρωτικό συναίσθημα ψυχής και σώματος που επιφέρετε με το τελος του συνολικόυ χρόνου στο γυμναστηριο.

Τα συστατικά του χώρου:

 • το καθαρό περιβάλλον
 • η απαλότητα στη φωνή παράλληλα με τη σεμνότητα της Pilates instructor,η κατανόηση της
 • οι γνώσεις που αβίαστα μεταφράζονται σε προσωπική,προσεχτικά φροντίδα για τον καθένα ξεχωριστά!
 • η αγαπη για τον άνθρωπο
 • παροχή της καλύτερης ποιότητας περιβάλλοντος ,ανθρώπινου δυναμικού
 • εκπαίδευση σε καλες συνήθειες

Μετα απο δυο χειρουργεία με χρόνιο προβλημα ισχυαλγιας-οσφυαλγίας γιατρεύτηκα και βρηκα το φάρμακο της υγείας της σπονδυλικής στήλης και ξερω πια οτι διώχνω καθε πιθανότητα υποτροπής ακολουθώντας την τέχνη της αρμονίας που λέγεται Pilates!

"

Eleonora Ioannou Vrountou

"I said this in the past but i don't mind saying it again. Kristi Louca Kristi Louca II maybe the best pilates instructor in Cyprus. She helped me stand on my feet, literally, with lot of personal care and encouragement. She is what I call "a professional"."

Success Story

"

After almost 50 sessions with the most amazing instructor ever I can not imagine how my life was before starting working out!!!! 

Now I can attend to my children needs, have the stamina to hold them up tight, run, jump, walk and swim with them! 

My posture also has been improved even though the long ours of working in front of the computer have been increased! I am more positive, stress and smoke free ....and according to my husband I look amazing! 

What is left? 

50 more sessions with Kristi Louca 

"

Get started today with your new personal trainer!

Sponsors

Champion
BodyTalk
Reebok
Famous Sports

εγγραφειτε στο newsletter μας